Accomodation

Eindhoven Studenten Golf Vereniging ‘de Club’ ‘zetelt’ op golfcentrum Eindhoven. Deze ligt midden in het centrum van Eindhoven en op loopafstand van het Studentensportcentrum op de TU/e campus. De driving range is aangelegd om de golfsport onder de studenten te bevorderen, te stimuleren en te verbeteren. Dit, met dank aan onze golfprofs, heeft ertoe geleid dat menig student enthousiast is geraakt voor de golfsport! Deze driving range is in de zomer van 2007 perfect uitgebreid voor het doel van opleiding en training door middel van het aanleggen van een ware 9 holes Par-3 golfbaan.

De Par-3 baan omvat 9 holes specifiek uitgedacht om een aankomend handicap 54 (voormalig GVB-er) de mogelijkheid te bieden de spelvorm, de variëteit en de etiquette van de golfsport aan te leren. Desalniettemin vormen de kleinere greens omringd door diepe bunkers en waterpartijen een uitdaging voor de gevorderde speler. Lange slagen met zware wind, aanvallend of safe pitchen, chippend de bal langs de vlag leggen en in 1 putt het geheel afmaken, vormt de beste afwisseling op de noodzakelijke continuering van het swingen op de driving range.

Op het moment zijn er verlichte afslagplaatsen en een paar kunstmatige putting green. Dit is een perfecte omgeving, zelfs afgezien van de ideale geografische locatie, om studenten de kneepjes van het vak aan te leren.

E.S.G.V. de Club maakt gebruik van deze driving range en par-3 baan voor onze clubuurtjes op maandag en woensdag tussen 19:00 en 21:00, verschillende toernooitjes het hele jaar door en challenges. Tijdens de clubuutjes trainen we hier onze swing, balcontact, grip, houding en natuurlijk alle andere aspecten van het spelletje.

De driving range is geopend voor het publiek op onderstaande tijden. Eigen materiaal is niet noodzakelijk. Tarieven voor het gebruik van de driving range staan hieronder vermeld. De locatie van de driving range bevindt zich ten noorden van de TU/e campus op de sportvelden naast het ziekenhuis. Ingang aan de noordzijde van het terrein.

Tijdens bepaalde tijden is er iemand van ESGV de Club toezichthouder. Voor alle vragen kunt u bij hen terecht.

Driving range openingstijden

Maandag  09u – 21u 09u -17u toezicht
Dinsdag  09u – 21u 09u -17u toezicht
Woensdag  09u – 21u 09u -17u toezicht
Donderdag  09u – 21u 09u -17u toezicht
Vrijdag  09u – 21u 09u -17u toezicht
Zaterdag  09u – 18u 09u -17u toezicht
Zondag  09u – 18u 09u -17u toezicht

Kosten Driving range

Huur 1x golfclub1,-
Ballenkaart (10x 20 ballen)6,-
Particulier dagkaart5,-
Particulier jaarabonnement50,-
Sportkaarthouder TU/egratis

Contact i.v.m driving range: Studentensportcentrum 040-247 32 32 / sciinfo@tue.nl

Close Menu