Carnaval Shoot-out met Ivy Global

Carnaval Shoot-out met Ivy Global

Hierbij introduceren wij Ivy Global als partner voor de shoot-out van maandag 25 februari. Een kleine toelichting van te voren over Ivy is wel op zijn plaats:

De missie van Ivy Global is om de kloof tussen het bedrijfsleven en studenten te dichten; zij zien dat er binnen (technische) bedrijven veel projecten blijven liggen omdat er te weinig capaciteit is en bij studenten zien we dat de ontwikkeling naar young professional pas na de studie begint. Nederland telt 60.000 technische studenten. Als die 1 dag in de week zouden werken, dan heeft BV Nederland 12.000 technische FTE tot zijn beschikking! Het voordeel voor de student is dat tijdens de studie al relevante werkervaring op wordt gedaan.
Voorbeelden van projecten die Ivy Global uitvoert zijn:
Het up to date maken van as-built tekeningen, het verbeteren van processen op doorlooptijd, kwaliteit en kosten, het implementeren van DMS systemen, etc.
Wij werken voor opdrachtgevers als Strukton, EPZ, Friesland Campina, diverse waterschappen, BP. Maar ook kleine aannemers en productiebedrijven in het MKB.

Ivy Global zal aanwezig zijn tijdens de shoot-out om meer over hun dagelijkse activiteiten te vertellen en alle vragen te beantwoorden.

Wij hopen jullie allemaal maandag 25 februari te zien voor een shoot-out met heerlijk weer en de mogelijkheid om een eerste stap te zetten tot relevante werkervaring tijdens je studeertijd!

Afbeeldingsresultaat voor Ivy Global bedrijf

www.ivyglobal.eu

Close Menu