de Club

de Club

Op 18 juni 2002 werd E.S.G.V. de Club opgericht. De Club is een kleine maar gezellige studentensportvereniging die je de mogelijkheid geeft te leren golfen tijdens je studententijd. de Club maakt gebruik van de driving range en 9 holes parcours van golfcentrum Eindhoven.

Who are we?

E.S.G.V. de Club is de studenten golfvereniging van Eindhoven. Wij bieden studenten de kans om kennis te maken met golf. Van beginner tot gevorderde, iedereen is welkom om zich bij ons aan te sluiten en zijn of haar golfspel te verbeteren.

What do we offer?

E.S.G.V. de Club heeft 2 maal per week cluburen. Elke maandag en woensdag van 19:00 tot 21:00 is er een golf pro om iedereen les te geven. Ook worden er cursussen gegeven zoals de HCP 54 cursus voor slechts €100. Daarnaast organiseert E.S.G.V. de Club meerdere toernooien en borrels gedurende het jaar.

Where are we?

Onze driving range en 9 holes par 3 baan bevindt zich bij golfcentrum Eindhoven,  enkele minuten van het sportcentrum. Voor grotere toernooien wijken wij uit naar golfbanen in de buurt zoals de prachtige golfbaan van Gendersteyn. Waar leden tevens korting krijgen als lid van ons.

What are the cost?

Lidmaatschap van E.S.G.V. de Club kost slechts €70  per jaar. Dit is inclusief je NGF-handicap-registratie en nog veel meer kortingen en acties.

What do you need?

Wij hebben alle materialen. Clubs en ballen worden tijdens de cluburen door ons geleverd.

Interested?

Stuur ons een mailtje. Of loop gewoon een keer binnen op maandag of woensdag tussen 19:00 en 21:00 of (18:00-20:00 wintertijd)

Becoming a member

click here

Kosten voor het lidmaatschap bedragen slechts €70,- per collegejaar. Verder dien je in het bezit te zijn van een TU/e studentensportkaart.